Päiväsafari
Epäröitkö lähteä yksin ajelemaan?
Lähde avoimelle opastetulle Safarille, jossa tutustutaan Kokkolan ja lähialueiden helmiin. 4 tunnin safarilla ajamme merellä ja järvellä. 

Reitit tarkentuvat sääolosuhteiden mukaan. Retki sisältää 30min tauon, jossa on mahdollisuus myös ruokailuun mikäli nälkä yllättää. Yhdessä on aina hauskempaa.

Safarin hintoihin ei kuulu polttoaineita ja safarin lopuksi käymme yhdessä tankkaamassa vesijetit. Safarilähtöjen aikatauluista kannattaa kysyä ja sopia erikseen.

Oppaina toimivat kokeneet oppaat, jotka pitävät huolen että kaikilla on hauskaa.

Luodaan yhdessä kesän paras päivä.

11:00 – 15:00 199€/henkilö

Safari alkaa pikaisella opastuksella, miten vesijettiä käsitellään ja mitä jetteilijän täytyy huomioida liikkuessaan vesillä.
Lähdemme matkaan Hickarosta, josta ajelemme laajalahden ohi kohti kanavia. Kanavat ovat erittäin tunnelmalliset ja siellä on loistava mahdollisuus ottaa kuvia matkamuistoksi. Ajamme hiljalleen läpi kanavien ihaillen hienoja maisemia. Saavuttuamme luodonjärvelle ajamme järven hienoimman maisemareitin kohti Hästöskatania.

Hästöskatanilla pidämme tauon, jossa mahdollisuus ruokailuun ja virvokkeisiin. Tämän jälkeen jatkamme matkaa kohti Pietarsaarta. Ajamme Köpmansholmenin kautta takaisin suluille ja tästä pikkuhiljaa takaisin kohti meripuistoa. 

Teemme myös muutaman yllätys pysähdyksen matkalla. Tämän aikana teillä on mahdollisuus kokeilla vesijetteihin tehoja turvallisilla alueilla mikäli mieli tekee. Lopuksi käymme tankkaamassa vesijetit. Kokonaisuudessa tämä retki kestää noin 4 tuntia perehdyksineen.
Matkan ohjelma voi muuttua sääolosuhteiden mukaan.
Ota yhteyttä tiedustellaksesi tämän viikon lähtöjä ja paikkoja.
Elämyksen hinta vain 199€ per henkilö!
Matkustajapaikka 39€ (suosituspainoraja yhdelle jetille 160kg)

Iltasafari 149€/henkilö

Iltasafarilla lähdemme auringonlaskun saattelemana kohti Kokkolan kauniita järvimaisemia. Iltasafarilla käymme ajamassa hienon maisemareitin, jossa ajamme myös jonkin matkaa kanavien läpi. Iltasafarilla halukkailla on mahdollisuus, kokeilla vesijettien tehoa turvallisilla paikoilla.  Kysy tarkemmat tiedot lähdöistä ja matkan sisällöstä.

Iltasafari kestää 2.5 tuntia ja tällä safarilla pääset nauttimaan ihanista kesäilloista Vesijetteillen. Keliolosuhteiden vuoksi retken reitti voi myös vaihtua. 
Ota yhteyttä tiedustellaksesi tämän viikon lähtöjä ja paikkoja.
Elämyksen hinta vain 149€ per henkilö!
Matkustajapaikka 39€ (suosituspainoraja yhdelle jetille 160kg)