Miksi SeaDoo Spark?

Tarjoamme vuokralle Kokkolan alueella 8kpl uusia ja huippuhauskoja SeaDoo Spark vesijettejä. Markkinoiden polttoainetehokkain jetti, joka on leikkisä, kevyt ja ennen kaikkea todella hauska ajaa!
Tässä muutama fakta miksi olemme valinneet SeaDoo Sparkin vuokrauskäyttöömme.

Spark on helppo käsitellä ja hauska ajaa! Tehokas Rotax 900 HO ACE -moottorin kulutus on vain 7.5 litraa tunnissa. Se on pienikokoinen, kevyt ja tarjoaa ripeän kiihtyvyyden. Keulan säilytyslaatikossa säilytät vältämättömät tavarat vuokrauksen aikana mukanasi.

KEVYT JA KESTÄVÄ POLYTEC-MATERIAALI
Tämän innovatiivisen materiaalin ansiosta jetti on kevyempi, ja se pystyy saavuttamaan täyden suorituskykynsä nopeasti. Tämä mahdollistaa myös sen vetämisen useimmilla henkilöautoilla. Sisäisesti värjätty rakenne kestää lasikuitua paremmin naarmuja. 

SEA-DOO-VESIJETEISSÄ ON SULJETTU JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄ
Tämä tekniikka estää syövyttävän suolaveden ja vahingoittavan lian pääsyn moottorin sisään, mikä parantaa luotettavuutta ja tuo mielenrauhaa. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen vesijetteilyn parissa, olitpa sitten vanha tekijä tai uusi tuttavuus vesijettien parissa. Vuokraamalla vesijetin kauttamme voit olla varma, että saat aina täydessä iskussa olevan vesijetin käyttöösi, ja voit nauttia hienosta päivästä veden ääressä ilman huolia ja murheita!

Soita ja varaa itsellesi tai porukalle hauska päivä vesijetteilyn parisssa!

Kesäterveisin!
vuokravesijetti.fi tiimi
varaukset@vuokravesijetti.fi
Nicky 0407711433 (Suomi/Ruotsi)
Miika 0407712765 (Suomi)